Ohjeet lyhyesti

  1. Vain yksi leima per suorituskortti per baari. Ei poikkeuksia.
  2. Suoritusjärjestys on A, C, L, T. Sinulla tulee olla A ennen C:a, C ennen L:a ja L ennen T:a. Aiemmat suoritusmerkit tulee esittää uutta haettassa. Ei poikkeuksia tässäkään.
  3. Käteinen toimii aina. Sitä kannattaa varata yllättävien häiriöiden varalta.
  4. Aloitusaika (ja jatkopaikka) lukee lipussasi. Et voi aloittaa ennen, mutta voit aloittaa jälkeen lippuun merkityn aloitusajan, aina kello 18.30 asti jolloin aloitusrasti menee kiinni.
  5. Suoritusaikaa on 23.59 asti. Saavu jatkopaikalle hyvissä ajoin (esimerkiksi puoli tuntia etuajassa), koska jono voi olla pitkä.
  6. Jatkopaikat aukeavat ja merkkien jako alkaa kello 21.00. Jatkopaikan artisti aloittaa kello 00.00.

Ohjeita osallistujalle

Limeksen approssa suoritusmerkit voidaan suorittaa vain järjestyksessä Approbatur, Cum Laude, Laudatur ja viimeisenä Tohtorin arvonimike. Approbaturia korkeampia tutkintoja suorittaessasi tulee aiemmat suoritusmerkit esittää tutkintoa haettaessa.

Rajat, joilla ansaitsee suoritusmerkinnän:

Arvosana Suoritukset
Approbatur 8
Cum Laude 12
Laudatur 16
Tohtori 20

Suoritusmerkin saa kaikista ravintolassa tarjoiltavista juomista, niin alkoholillisista kuin alkoholittomistakin. Joka baarissa on (pitäisi olla) lisäksi jokin helppo ja nopea 'approjuoma'.

Jokaisesta suorituspaikasta hyväksytään yksi (1) leima per suorituskortti. Tarjoiluja saa nauttia useammankin, mutta niitä ei lasketa mukaan tutkintoon.

Tapahtumaan osallistuvan on oltava vähintään 18-vuotias (K-18).


Tärkeää muistaa:

Osallistujien on noudatettava lakeja, erityisesti Järjestyslakia (Järjestyslaki 612/2003), ja asetuksia. Lisäksi tulee huomioida Helsingin kaupungin järjestyssäännöt.

Juomien vieminen sekä tuoppien yms. lainaaminen tai varastaminen ravintolasta on lain nojalla kielletty. Myös omien juomien ja pullojen esittely julkisella paikalla on Järjestyslain (Järjestyslaki 612/2003) nojalla kielletty.

Jokainen tapahtuman osallistuja on itse vastuussa omista tekemisistään. Pyydämme käyttäytymään kohteliaasti muita ihmisiä ja toisten omaisuutta kohtaan. Kiitos!